får det va’ en adventla?
Satte kaffet i halsen idag när jag kollade min FB-feed. Andreas, idrottslärare tillika hockeyspelare, har bakat adventlor – lussekatt, mandelmassefyllning och vispad grädde med florsocker på toppen. Nu har jag inga fördomar om idrottslärares eller hockeyspelares bakkunskaper utan jag undrar över själva bakverket. Vad tycker vi om det egentligen?
Hiss eller diss?
Lussekatt, goood. Semla, goood. Adventla, säkert också jättegoood! Den skulle jag gärna smaka 🙂
Tveksam…
Måste provas innan eventuell hiss/diss kan utdömas!
Det var klokt, man ska ju faktiskt pröva innan man dömer …
Hisskul!
Vi får helt enkelt pröva!
Självklart hiss enligt principen lussekatt är gott, grädde är gott och mandelmassa är gott.
Hmmm, din logik är glasklar! Ändå tveksam.
Jag har ätit en adventla fast då kallades den saffranssemla och det är riktigt gott. Hiss på den!
Spännande! Jag kanske får ta och pröva ändå 🙂
Gissa vad jag gjorde igår! ;D http://instagram.com/tuberosum#
Härligt – och det smakade?
Sött så in i bängen! Mandelmassan blev för äckligt sött, men kisar med grädde på toppen kan jag nog stå ut med ;]
Grädde är gott med allt!