Äpplen, äpplen, äpplen. Idag blir det en amerikansk äppelkaka med stekta äpplen i smeten och en topping av strösocker blandat med kanel. Receptet från Det bästa från Magnolia Bakery. Tack Boktokig för att du påminde mig om den läckra receptsamlingen
Nu gjorde sig minsann sötsuget påmint! Äppeltider är förbannat trevliga tider.
Det är de – Synd på kakan som jag sedan tappade utan att jag lossnat den från formen. Det blev pannekaka men smakade gott
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
Δ
Välkommen hit!
Jag är en bokbloggande speciallärare som läser, skriver och lever.
Och dagarna går.
xr:d:DAF_ZSBbnns:80,j:7390829468128082314,t:24032214
Den här bloggen innehåller kakor. När du klickar dig vidare så accepterar du också att kakor hamnar på din dator, surfplatta eller mobiltelefon.
Nu gjorde sig minsann sötsuget påmint! Äppeltider är förbannat trevliga tider.
Det är de – Synd på kakan som jag sedan tappade utan att jag lossnat den från formen. Det blev pannekaka men smakade gott